Πως να ξεκινήσεις

Ούτε στο internet αλλά ούτε και πουθενά αλλού ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ!
Η εισαγωγή δεν γίνεται για να σε αποθαρρύνει, αλλά για να σε προσγειώσει. Λεφτά υπάρχουν στο internet και μπορείς να τα διεκδικήσεις. Θα χρειαστεί να προσφέρεις και εσύ κάτι και αυτό που ζητούν οι εταιρίες είναι λίγο από το χρόνο σου ώστε να πατάς στις διαφημίσεις που έχουν. Είναι απλό, δεν χρειάζεται να έχεις γνώσεις στους υπολογιστές, ούτε και πουθενά αλλού.
Θα εξηγήσω βήμα-βήμα τι χρειάζεται να ξέρεις ώστε να αποκομίσεις έξυπνα, όσο πιο γρήγορα, περισσότερα χρήματα.
Σημ. Για πρακτικούς λόγους εφεξής οι εταιρίες/sites που πληρώνουν για να βλέπεις διαφημίσεις θα αναφέρονται ως PTCs (Paid To Click sites).

  • Καταρχήν θα πρέπει να έχεις ένα λογαριασμό mail όπου με αυτό θα εγγράφεσαι στα PTCs.
  • Δημιούργησε ένα λογαριασμό στο PayPal ή στο Payza ή και στα δύο. Αυτοί είναι οι δύο πιο διαδεδομένοι τρόποι που χρησιμοποιούν τα PTCs για να πληρώνουν. Πρόσθεσε μία πιστωτική κάρτα και ένα τραπεζικό λογαριασμό. Εάν δεν έχεις πιστωτική ή απλά δεν θέλεις να τη χρησιμοποιήσεις μπορείς να βγάλεις μία προπληρωμένη κάρτα όπου προσφέρουν πλέων αρκετές ελληνικές τράπεζες.
  • Προαιρετικά μπορείς να δημιουργήσεις και εναλλακτικό λογαριασμό Facebook / Twitter / Google+ / Youtube, μιας και πολλά PTCs δίνουν τη δυνατότητα να κερδίζεις κάνοντας post/like.
  • Ξεκίνα να δημιουργείς λογαριασμούς στα PTCs. Μπορείς να κάνεις λογαριασμό σε όσα PTCs θέλεις αλλά μόνο ένα λογαριασμό σε κάθε PTCs. ΠΡΟΣΟΧΗ, υπάρχουν εκατοντάδες PTCs, δεν είναι όλα αξιόπιστα. Πολλά PTCs απλά ΔΕΝ πληρώνουν, άλλα έχουν σαν σκοπό να εγγραφής για μάθουν το username και password θεωρώντας ότι θα έχεις το ίδιο και στα υπόλοιπα PTCs. Τέλος υπάρχουν και αυτά που ενώ ξεκινούν με τις καλύτερες προθέσεις δεν καταφέρνουν να είναι επικερδής επιχειρήσεις με αποτέλεσμα να κλείνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τα PTCs που παρουσιάζω εδώ είναι σίγουρα και αξιόπιστα.
  • ΜΗΝ κάνεις εγγραφή σε πάρα πολλά. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να απασχολείσαι πολλές ώρες, θα κουραστείς και σύντομα θα τα εγκαταλείψεις.
  • ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ. Οι πρώτες μέρες είναι οι πιο δύσκολες γιατί τα λεφτά είναι ελάχιστα και η όλη διαδικασία σου παίρνει πολύ χρόνο. Σκοπός σου σε πρώτη φάση είναι να μαζέψεις κάποια χρήματα (2$ και άνω) ώστε να μπορείς να νοικιάσεις, αλλά και να συντηρήσεις  referrals. Οι referrals είναι αυτοί που θα αρχίσουν να εκτοξεύουν τα έσοδά σου προς τα πάνω. Υπάρχουν οι referrals που τους νοικιάζεις και υπάρχουν και οι direct. Τους νοικιασμένους τους προμηθεύεσαι από το PTCs με τη προϋπόθεση ότι έχεις αρκετά χρήματα για το ενοίκιο και για να τους ανανεώνεις. Τους direct τους βρίσκεις από γνωστούς/φίλους ή όποιον άλλον θελήσει να εγγραφεί κι εκείνος.

Το άρθρο ανανεώνεται σε συχνά χρονικά διαστήματα.